matkalasku

Matkalaskujen tekoon on kautta aikojen ollut hyviä Excel taulukoita. Netti on täynnä matkalaskupohjia joissa lukee että ne laskevat - ne laskevat yhteen - kyllä. Mutta yhtään toista matkalaskua emme ole löytäneet joissa toimii looginen päivärahan määrän laskeminen.  Nyt on matkalaskun teko helppoa! Ei enää laskun pompottelua korjattavaksi ja takaisin ja tarkastaminen on helppoa.


Lomake on tehty jo vuonna 2008 ja on hieman kehittynyt vuosien saatossa saadun palautteen myötä. Se on käytössä jo kymmenissä yrityksissä ja sadoilla työntekijöillä.


  • Täysin automaattinen päivärahojen laskenta. Korvausten muuttuessa voit itse vaihtaa yksikköhinnat.  Matkalaskulomake on siis käytettävissä vaikka verottajan hyväksymät korvaukset muuttuvat vuosittain.

  • Automaattinen kirjanpidon tiliöinti. Kirjanpitäjä saa suoraan matkalaskulomakkeelta kirjattua tositteen.

  • Näet heti tiedot syötettyäsi montako täyttä vuorokautta ja ylittävää tuntia matka on kestänyt. Hmmm... voi katsoa että jos pitää kahvitauon, niin vaikuttaako se saatavaan korvaukseen ;)

  • Mahdollinen matkaennakko on huomioitu, matkalaskulomake laskee maksettavan rahan määrän ja kirjanpitoon tulee oikein tiliöity tosite.


Matkalasku on tehty mahdollisimman helpoksi täyttää ja siinä on useita tarkistuksia jotka ehkäisevät virheellisen tiedon syöttämistä. Käyttäjä näkee helposti mihin soluihin hän voi tehdä muutoksia (vihreät), muut solut on lukittu ettei laskukaavoja vahingossa tuhota. 

UUTTA!   Katso Youtubesta matkalaskun esittelyvideo.


Toimitukseen kuuluu myös ilman laskukaavoja oleva matkalaskupohja, jota voit käyttää jos TES tai muut määräykset poikkeavat verottajan ohjekaavoista. Ulkomaan päivärahoille on myös oma erillinen matkalaskupohja, ulkomaan päivärahoille ei ole laskukaavoja koska niissä on liian monta mahdollista muuttujaa.

Matkalaskussa ei ole käytetty makroja, laskenta tapahtuu laskukaavoilla. Matkalasku toimii kaikissa Excel 97 - 2007 versioissa, MAC versio mukaan lukien (myös OpenOffice). Käyttämällä hyväksi Excelin ominaisuuksia, saat helposti tehtyä vuosiraportteja ja tarvittavaa laskentaa kertyneistä matkalaskuista.

Tilaa nyt täydellinen matkalaskupohja hintaan 95 € + alv . Hintaan sisältyy vuoden tukipalvelu.  Lisenssi on yrityskohtainen, voitte siis käyttää kaikkien työntekijöiden matkalaskuihin samaa lomaketta.

Täytä yhteydenottolomake, saat nopeasti paluupostissa matkalaskulomakkeen Excel tiedostona ja laskun pdf-tiedostona. Jos olen  toimistolla, niin toimitus tapahtuu jopa tunnin sisällä tilauksesta.

Alla kuva lomakkeen täyttötilanteesta, tulostettaessa ei vihreät alueet näy.

adidas Springblade Running Shoes Nike Lebron XII Shoes Chaussures nike roshe run Chaussures adidas Stan Smith Air Jordan 11 Bred Pas Cher Adidas CC GAZELLE BOOST Jordan 11 For Sale pas cher chaussure Jordan Future Shop Adidas Originals ZX Flux Cheap Kevin Durant Shoes Cheap Springblade Running Shoes Adidas Stan Smith White Green Nike Air Max 90 Hyperfuse Camo Chaussures Nike Basketball Nike Air Max 1 Sale nike air max thea mens Nike Air Max pas cher nike air max thea Nike Flyknit Air Max Fresh ADIDAS ZX 500 OG WEAVE adidas Stan Smith 2015 nike air max 2016 pas cher nike flyknit chukka cheap Chaussure Jordan Femme Noir Et Rouge Magasin En Ligne Nike Air Max 2016 Italia Cheap Soccer Cleats 2014 Adidas CC GAZELLE BOOST Shop Adidas Originals ZX Flux Chinese Motorcycle Parts Nike Jordan Shoes For Sale leBron James 11 graffiti Nike Flyknit Air Max Fresh Wholesale Nike Air Max 2016 Cheap Nike Air Max 90 Nike Air Max Mujer Under Armour Basketball Shoes women new balance shoes on sale Under Armour Basketball Shoes Nose Rings pas cher chaussure Jordan Future Louis Vuitton Outlet beat by dre cheap jordan 6 sport blue 3lab5 jordans coach factory outlet louis vuitton outlet cheap jordan shoes jordan 6 sport blue lebron 12 cheap jordan shoes louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet lebron 12 Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet kate spade outlet michael kors outlet sport blue 3s